Suntem departamentul dvs. IT și suntem aici pentru a vă ajuta. Nu mai risipiți bani pentru personalul IT scump cu normă întreagă și obțineți tot ajutorul de care aveți nevoie pentru o fracțiune din preț.

Serviciile gestionate de AFTECH sunt adaptate pentru a satisface nevoile oricărei afaceri, indiferent de dimensiune. Cu o experiență de peste 15 ani, avem cunoștințele necesare pentru ca sistemele dvs. să funcționeze fără probleme.

Avem o echipă de tehnicieni certificați în standby 24/7, cu un singur cost redus pe utilizator pe lună. Tehnicienii noștri vă pot ajuta cu orice, de la o problemă de bază până la o revizie completă a computerului, astfel încât nu veți avea niciodată griji pentru siguranța computerelor sau a datelor.

Indiferent dacă sunteți antreprenor, responsabil de o echipă sau aveți nevoie doar de ajutor pentru a vă gestiona nevoile IT, echipa noastră de experți este disponibilă pentru a elimina problemele, astfel încât să vă puteți concentra asupra a ceea ce contează. Oferim o varietate de soluții care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Veți alege ce asistență aveți nevoie, astfel încât să economisiți timp și bani, păstrând în același timp datele dvs. în siguranță.

Scopul nostru este să oferim cele mai bune servicii și grijă pentru mediul dumneavoastră. Cu serviciile gestionate, suntem acolo pentru dvs. în momentele cele mai aglomerate și în zilele în care aveți cel mai mult nevoie. Ne concentrăm pe oferirea de soluții eficiente care vă vor ajuta să optimizați resursele IT și să reduceți costurile, producând în același timp rezultate excelente.

În calitate de furnizor principal de soluții IT, ne asigurăm că veți profita la maximum de tehnologia dvs. Folosim o gamă de instrumente de automatizare pentru a reduce costul total de proprietate și pentru a furniza soluții IT de înaltă calitate. Echipa noastră îmbunătățește continuu serviciile pe care le oferim, astfel încât afacerea dvs. are întotdeauna avantajul.

Dintr-o privire, aceasta acoperă toate aspectele

Administrare rețea
Suport externalizat
Suport pentru computer
Management de securitate
Administrarea serverului
IT monitorizat

Oferim un serviciu complet gestionat. Acest lucru vă permite să vă concentrați exclusiv pe propria afacere, beneficiind în același timp de o bogăție de cunoștințe și expertiză pe care AFTECH vi le poate oferi prin relațiile noastre cu o gamă variată de sisteme IT care răspund clienților noștri la fel de unici și variați. Fie că este vorba de adoptarea de noi tehnologii pentru a spori securitatea sau de exploatarea produselor și serviciilor alternative.

Externalizare IT
Servicii de imprimare
Servicii de Helpdesk
Servicii găzduite
Suport pentru aplicații
Servicii de documente
Servicii desktop

Ne concentrăm pe consilierea întreprinderilor cu privire la cea mai bună utilizare a tehnologiei informației pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri.