Servicii și soluții IT Cluj | IT Managed CLuj

Luni - Sâmbătă - 09:00 - 18:00

Telefon

+353 894933889

Telefon
Suport Tehnic

Nu aveți un departament IT? Este ok, departamentele IT cu normă întreagă sunt scumpe și, în majoritatea cazurilor, inutile, de aceea suntem aici pentru a vă susține atunci când aveți cel mai mult nevoie de noi.

AFTECH oferă o suită cuprinzătoare de servicii IT gestionate organizațiilor de toate dimensiunile.

Oferim asistență și servicii desktop pentru un singur cost redus pe utilizator, pe lună.

Pentru o taxă cu cost redus, aveți posibilitatea să vă gestionați serviciile IT. Oferim o serie de servicii modulare pentru a avea grijă de personalul dumneavoastră.

Căutăm în mod continuu modalități de a vă îmbunătăți mediul și de a inova soluții pentru problemele dvs. zilnice pentru a vă sprijini mai bine nevoile afacerii.

Tot timpul, ne asigurăm că IT-ul dvs. este aliniat la nevoile afacerii dvs. Folosim o serie de instrumente de automatizare pentru a reduce costul total de proprietate și pentru a oferi o calitate ridicată. Îmbunătățirea continuă a serviciului poate depinde de afacerea dvs.

Dintr-o privire, aceasta acoperă toate aspectele

Administrare rețea
Suport externalizat
Suport pentru computer
Management de securitate
Administrarea serverului
IT monitorizat

Oferim un serviciu complet gestionat. Acest lucru vă permite să vă concentrați exclusiv pe propria afacere, beneficiind în același timp de o bogăție de cunoștințe și expertiză pe care AFTECH vi le poate oferi prin relațiile noastre cu o gamă variată de sisteme IT care răspund clienților noștri la fel de unici și variați. Fie că este vorba de adoptarea de noi tehnologii pentru a spori securitatea sau de exploatarea produselor și serviciilor alternative.

Externalizare IT
Servicii de imprimare
Servicii de Helpdesk
Servicii găzduite
Suport pentru aplicații
Servicii de documente
Servicii desktop

Ne concentrăm pe consilierea întreprinderilor cu privire la cea mai bună utilizare a tehnologiei informației pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri.