Anunt de angajare pentru Specialist WordPress la AFTECH.RO

AFTECH.RO, o companie specializata in solutii digitale personalizate, cauta un Specialist WordPress talentat si dedicat pentru a se alatura echipei noastre de experti. Compania noastra ofera servicii complete de dezvoltare web si software, cu un portofoliu impresionant de proiecte finalizate si clienti multumiti.

Candidatul ideal va avea experienta relevanta in managementul platformei WordPress si va fi capabil sa dezvolte si sa personalizeze teme si plugin-uri WordPress. Responsabilitatile includ administrarea si personalizarea platformei WordPress, crearea si dezvoltarea de plugin-uri pentru functionalitatea site-urilor, precum si gestionarea proiectelor si a comunicarii cu clientii.

Calificarile cheie pentru aceasta pozitie includ:

Candidatii cu abilitati in SEO, dezvoltare de aplicatii web si mobile, design si UX/UI vor avea un avantaj considerabil.

AFTECH.RO ofera remuneratie atractiva bazata pe comisioane pe proiect finalizat, in functie de experienta si cunostintele candidatului. Compania noastra ofera oportunitatea de a lucra la proiecte web interesante si complexe, alaturi de o echipa tanara si dinamica de experti in domeniu.

Candidatii trebuie sa fie capabili sa gestioneze multiple proiecte simultan si sa aiba abilitati puternice de comunicare si organizare. Un comunicator puternic cu atentie la detalii si capacitatea de a mentine o comunicare excelenta cu clientii este esential pentru aceasta pozitie.

Daca esti interesat de aceasta oportunitate de cariera, trimite-ne CV-ul tau si portofoliul cu lucrari relevante la adresa de e-mail help@aftech.ro. Viziteaza si site-ul nostru pentru mai multe informatii despre compania noastra si serviciile noastre: https://aftech.ro.

Asteptam cu nerabdare sa discutam cu candidatii calificati despre cum putem colabora pentru a livra cele mai bune solutii web clientilor nostri.

Ne concentrăm pe consilierea întreprinderilor cu privire la cea mai bună utilizare a tehnologiei informației pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri.