Cu plaja largă de beneficii pe care le oferă, Office365 și Azure sunt două dintre cele mai populare platforme de cloud computing utilizate de companii de toate dimensiunile și din toate domeniile de activitate. De la spațiu nelimitat de stocare în cloud și instrumente de colaborare îmbunătățite până la un set complet de instrumente de productivitate și soluții de securitate de ultimă generație, abonamentele Office365 și serviciile Azure oferă o mulțime de beneficii esențiale pentru afacerile moderne.

Înțelegem că, pentru mulți dintre clienții noștri, navigarea prin aceste opțiuni poate fi dificilă și copleșitoare. Acesta este motivul pentru care aftech.ro, în calitate de partener Microsoft, se angajează să ofere soluții complete pentru abonamentele Office365 și serviciile Azure, care să se potrivească nevoilor specifice ale fiecărei afaceri. De la implementare și personalizare până la suport tehnic și mentenanță continuă, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluția potrivită pentru nevoile unice ale companiei dvs.

Indiferent dacă aveți nevoie de suport pentru instrumente de colaborare, cum ar fi SharePoint și Microsoft Teams, sau de soluții pentru productivitate, cum ar fi Word, Excel și PowerPoint, abonamentele Office365 oferă tot ce aveți nevoie pentru a gestiona cu ușurință fluxul de lucru și comunicarea între departamente. Pe de altă parte, serviciile Azure sunt concepute pentru a vă ajuta să dezvoltați și să implementați aplicații, să gestionați infrastructura de rețea și să beneficiați de soluții de analiză și de securitate puternice.

În calitate de partener Microsoft, suntem mândri să oferim cele mai bune soluții de cloud computing pentru clienții noștri. Fie că sunteți o afacere mică sau o corporație, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluțiile potrivite pentru a vă îmbunătăți fluxul de lucru și pentru a vă crește performanța afacerii. Vizitați site-ul nostru, aftech.ro, pentru a afla mai multe despre abonamentele Office365 și serviciile Azure pe care le oferim și pentru a ne contacta pentru o consultanță personalizată.

Ne concentrăm pe consilierea întreprinderilor cu privire la cea mai bună utilizare a tehnologiei informației pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri.