AFTECH.RO oferă o gamă completă de servicii IT pentru a vă ajuta să gestionați infrastructura tehnologică a afacerii dumneavoastră cu ușurință. Experiența noastră și cunoștințele acumulate în industria IT ne permit să oferim soluții personalizate și eficiente, care se potrivesc nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Serviciile noastre de externalizare IT vă permit să delegați îngrijirea sistemelor IT către experții noștri, astfel încât să puteți fi sigur că acestea vor funcționa fără probleme în orice moment. Echipa noastră de suport poate fi contactată prin telefon la numărul +4 0364 228140 sau prin e-mail la adresa help@aftech.ro, iar soluțiile sunt disponibile non-stop.

Printre serviciile noastre se numără gestionarea serviciilor IT, servicii cloud, backup și recuperare în caz de dezastre, rețele și securitate, servicii de minimizare a costurilor IT, consultanță IT, tech check și audit de securitate. Fiecare dintre aceste servicii este proiectat să vă ofere stabilitate și eficiență în funcționarea afacerii dumneavoastră.

În plus, AFTECH.RO oferă și o soluție de IT Review, care permite evaluarea actualei infrastructuri IT și identificarea modalităților în care aceasta poate fi optimizată pentru a se potrivi mai bine nevoilor afacerii dumneavoastră. Scopul nostru este de a vă oferi cele mai bune soluții tehnologice, astfel încât să puteți vă concentra pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră, fără a fi necesar să vă faceți griji cu privire la infrastructura tehnologică.

Pentru a vă asigura că informațiile și datele importante ale afacerii dumneavoastră sunt în siguranță, AFTECH.RO oferă servicii de backup și recuperare în caz de dezastre, astfel încât să puteți fi sigur că acestea pot fi restaurate în cazul unei situații neprevăzute. De asemenea, AFTECH.RO oferă soluții de securitate informatică, incluzând firewall-uri și protecție anti-virus, pentru a preveni accesul neautorizat la sistemele dvs. și pentru a proteja informațiile confidențiale.

Serviciile de rețea oferite de AFTECH.RO vă vor ajuta să vă optimizați performanța rețelei, să monitorizați traficul de date și să vă asigurați că toate componentele rețelei funcționează în mod optim. De asemenea, oferim servicii de consultanță IT pentru a vă ajuta să luați decizii informate cu privire la direcția tehnologică a afacerii dvs. și să îmbunătățiți eficiența acesteia.

AFTECH.RO oferă servicii de externalizare IT pentru a vă ajuta să gestionați costurile și să vă concentrați pe creșterea afacerii. Echipa noastră experimentată de tehnicieni IT poate prelua responsabilitatea pentru întreținerea sistemelor și a componentelor IT, astfel încât să puteți concentra resursele asupra activităților cheie ale afacerii dvs.

Vă invităm să ne contactați prin intermediul numărului de telefon +4 0364 228140 sau prin email la adresa help@aftech.ro pentru a discuta cum putem ajuta afacerile dvs. prin intermediul serviciilor noastre de IT. Programați-vă acum un “Tech Check” pentru a evalua starea actuală a sistemelor IT și a identifica orice probleme care ar putea afecta performanța acestora.

Ne concentrăm pe consilierea întreprinderilor cu privire la cea mai bună utilizare a tehnologiei informației pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri.