Serviciul de externalizare IT oferit de AFTECH.RO este o soluție comprehensivă de gestionare a infrastructurii și a aplicațiilor IT ale unei companii, cu acoperire în Cluj-Napoca și zonele înconjurătoare.

Serviciile oferite de AFTECH.RO includ:

 1. Consultanță IT – consultanță în domeniul IT și soluții personalizate pentru nevoile specifice ale clienților.
 2. Servicii gestionate – oferă o gamă largă de servicii de suport IT, care includ: monitorizare și mentenanță a rețelei, gestionarea sistemelor și a serverelor, actualizarea software-ului și a securității, precum și suport tehnic continuu.
 3. Soluții cloud – oferă soluții cloud personalizate pentru clienți, inclusiv servicii de stocare în cloud, servere virtuale și infrastructură de tip cloud.
 4. Suport desktop – furnizează suport tehnic și de asistență pentru problemele desktop și laptop ale utilizatorilor finali.
 5. Infrastructura de rețea – oferă servicii de proiectare, implementare și mentenanță a rețelelor LAN și WAN, inclusiv configurarea și administrarea echipamentelor de rețea.
 6. Back-up – oferă soluții de backup și de recuperare a datelor pentru a proteja informațiile importante ale companiilor.
 7. Webmanagement – oferă servicii de creare, dezvoltare și administrare a site-urilor web ale clienților.
 8. Gazduire VPS – oferă servicii de găzduire pentru servere virtuale private (VPS) cu performanțe ridicate și cu securitate crescută.
 9. Servicii VoIP – furnizează soluții de comunicații bazate pe internet (VoIP) pentru a reduce costurile și a îmbunătăți eficiența în cadrul companiilor.
 10. Securitate – oferă soluții de securitate IT, inclusiv protecție împotriva virusilor, malware-ului și a atacurilor cibernetice.
 11. Intervenții la adresa clientului – furnizează suport tehnic și de asistență la sediul clientului.
 12. Suport remote desktop rapid – oferă suport tehnic și de asistență prin accesul la desktop-ul clientului prin internet.

În ansamblu, serviciul de externalizare IT al AFTECH.RO este o soluție comprehensivă și personalizată pentru nevoile specifice ale fiecărui client, oferindu-le acestora un partener de încredere în domeniul IT.

Ne concentrăm pe consilierea întreprinderilor cu privire la cea mai bună utilizare a tehnologiei informației pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri.